Наполи стартира с победа през новото първенство. В среща от

...
Наполи стартира с победа през новото първенство. В среща от
Коментари Харесай

Наполи стартира сезона в Серия А с 5 гола срещу Верона

Наполи започва с победа през новото състезание. В среща от първия кръг на шампионата в Италия неаполитанците се постановиха с безапелационното 5:2 като посетители против Верона.

Новото попълнение Хвича Кварацхелия се отличи с попадение и асистенция в интерес на гостите, които изостанаха в резултата в 29-ата минута след осъществяване на ъглов удар. Тогава прецизен беше Кевин Лазаня, макар по-силната игра за Наполи.

21-годишният Кварацхелия изравни в 37-ата минута след центриране на Ървинг Лосано, като три минути преди този момент гредата оказа помощ на домакините да не позволен попадение след опит за гол на Андре Ангиса.

В спомагателното време на първата част неаполитанците доближиха до цялостен поврат след попадение на Виктор Осимен.
 Рома победи Салернитана с 1:0
Рома започва сезона в Серия А с триумф, Дибала, Матич и Жоржиньо дебютираха за " вълците "

Единственото попадение за " вълците " бе дело на Браян Кристанте

Три минути след почивката Томас Хенри изравни след остроумен пас на Давиде Фараони.

В 55-ата минута Пьотър Желински се възползва от подаване на Кварацхелия и още веднъж изведе " небесносините " напред в резултата.

Десет минути по-късно словакът Станислав Лоботка също се разписа във вратата на Верона, а Матео Политано оформи крайния резултат след асистенция на Виктор Осимен.

В последните минути на постоянното време попадение на Наполи беше анулирано поради засада и консултация с видео помощник рефера.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР