Наполи спечели с 2:0 гостуването си на Торино от 33-ия

...
Наполи спечели с 2:0 гостуването си на Торино от 33-ия
Коментари Харесай

Наполи сломи съпротивата на Торино

Наполи завоюва с 2:0 гостуването си на Торино от 33-ия кръг на Серия " А ". Успехът остави неаполитанците в битката за топ 4. Тимът се изравни по точки с третия Милан - по 66. " Росонерите " обаче са са мач по-малко. Торино е 16-а позиция с 31 т.

Гостите можеха да поведат още в 10-ата минута, само че изстрел на Виктор Осимен мина около десния непряк дирек. Минута по-късно Наполи към този момент беше напред в резултата. Тимуе Бакайоко мина около няколко бранители на " биковете " и насочи мощен шут, с който даде задатък на Наполи - 0:1.

Само две минути по-късно отборът на Дженаро Гатузо удвои задатъка си. След прелестна контраофанзива Виктор Осимен получи топката, мина около отбраната на Торино и от близко вкара топката за повторно във вратата на Салваторе Сиригу.

В 33-ата минута Матео Политано се озова на стрелкова позиция, само че изстрелът му от границата на наказателното поле бе блокиран.

Пет минути по-късно Симоне Верди стреля от директен свободен удар, само че Алекс Мерет избави. В 49-ата Кристиан Ансалди стреля от границата на наказателното поле, само че Мерет още веднъж се намеси брилянтно. Малко по-късно Салваторе Сиригу на два пъти спря Виктор Осимен.

В 61-ата минута Лоренцо Инсиние мина около двама играчи на Торино и насочи изстрел, само че уцели левия непряк дирек.

Четири минути преди края даденият чартърен от Ювентус в Торино Роландо Мандрагора бе изпъден от игра след втори жълт картон.

В 89-ата минута Елиф Елмас можеше да направи резултата за Наполи типичен, само че ударът му мина на сантиметри от вратата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР