Наполи спечели гостуването си на Верона с 3:1 в среща

...
Наполи спечели гостуването си на Верона с 3:1 в среща
Коментари Харесай

Наполи удължи лошата серия на Верона

Наполи завоюва гостуването си на Верона с 3:1 в среща от деветия кръг на Сария А. С триумфа южняците се изкачиха на пето място в класирането със 17 точки и смъкна малко от напрежението върху треньора Руди Гарсия. С по 17 точки са още Ювентус и Фиорентина, Интер има 19, а водачът – 21 точки. Верона има 8 точки, само че към този момент седем кръга няма победа.

Матео Политано даде задатък на първенците в 27-ата минута. Той се възползва от чудесно центриране на Джакомо Распадори. Наполи поведе с 3:0 до 55-ата минута след два гола на грузинския национал Хвича Кварацхелия. Той се разписа за 2:0 в 43-ата минута откакто приключи чудесна самостоятелна акция със страховит прецизен удар, а в 55-ата повиши на 3:0 след контраофанзива. Кварацхелия има пет гола и три асистенции в последните си седем мача за клубния и националния отбор.

Верона понижи изоставането си в 60-ата минута посредством Дарко Лазович. До края домакините натиснаха крепко, само че Алекс Мерет се отличи с няколко впечатляващи спасявания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР