Наполи проявява интерес към халфа на Арсенал Лукас Торейра, пише

...
Наполи проявява интерес към халфа на Арсенал Лукас Торейра, пише
Коментари Харесай

Наполи протяга ръка към Лукас Торейра


Наполи демонстрира интерес към халфа на Арсенал Лукас Торейра, написа “Дейли Мейл”. Уругваецът бе мечтан от неаполитанците и през лятото на 2018 година, само че тогава той избра да поеме в посока “Емиратс”. На “Сан Паоло” обаче не са се отказали от концепцията да го вземат в редиците си и обмислят да пратят оферта за него през януари.

Унай Емери промени позицията на Торейра на терена, като вместо като отбранителен халф, прдпочита да го употребява в по-предни позиции в ролята на трекуартиста, която обаче не подхожда изключително на уругваеца. Той не се показва сполучливо в тази роля и това е една от аргументите да е записал едвам 4 мача от началото на сезона.

Така възможна разлъка сред Торейра и Арсенал е изцяло допустима през януари. Интерес към уругваеца има от още няколко клуба, измежду които Милан и Интер. Наполи обаче все още е най-настоятелен и е с едни гърди пред конкуренцията. Карло Анчелоти вижда в Торейра съвършен заместител на Алан Маркес, за който има много спекулации, че може да бъде продаден зимата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР