Наполи постигна 8-ата си поредна победа в Серия А, след

...
Наполи постигна 8-ата си поредна победа в Серия А, след
Коментари Харесай

Наполи с осма поредна победа, Рома не успя

Наполи реализира 8-ата си поредна победа в Серия А, откакто надигра домакините от Рома с 1:0 с попадение на Инсиние в 20-ата минута.

Наполи имаше териториално преимущество в първите минути на дуела без значение от гостуването си. Постепенно домакините се окопитиха и започнаха да тормозят вратата на неаполитанци.

В 20-ата минута чудесно попадение за Наполи осъществя Инсиние, откакто топката се удари в Де Роси и попадна в играча на отборът от Неапол и той се разписа за 1:0.

Отново Инсиние пропусна да се разпише, откакто негов удар беше блокиран от противник в 35-ата минута, в идната минута Гулам откри Мертенс, който стреля, само че Алисън се оправи.

През втората част домакините потеглиха в офанзива да търсят най-малко равенството, в 70-ата минута Фасио стреля с глава, само че Рейна се отличи с отлична демонстрация.

Въпреки опитите на Рома да стигне най-малко до точката това не се получи и Наполи записа 8-ата си поредна победа и към този момент има 24 точки. Рома е на 5-ото място с 15.

Така отборът от Неапол има преднина пред втория Ювентус от 5 точки, откакто отборът от Торино през днешния ден загуби от Лацио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР