Наполи победи във визитата си на шампиона Милан с 2:1

...
Наполи победи във визитата си на шампиона Милан с 2:1
Коментари Харесай

Наполи победи Милан и излезе първи – ВИДЕО

Наполи победи във визитата си на първенеца Милан с 2:1 и излезе преди всичко в Серия А. Южняците са третият водач единствено за този кръг., след това там се качи Аталанта, надделял Рома с 1:0. Наполи и Аталанта са с по 17 точки, Удинезе има 16. Милан остава с 14 точки.

Росонерите направиха мощно първо полувреме, само че Мерет избави всичко, което можеше. Десет минути след паузата Политано вкара от дузпа за 0:1. Оливие Жиру засече центриране на Ернандес за 1:1 в 69-ата минута.. През предишния сезон той също наказа южняците.

Малко по-късно обаче резервата Джовани Симеоне се разписа за 1:2. Той засече центриране на Марио Руи и изпревари Томори, с цел да осъществя с глава. Калулу имаше късмет да изравни в края, само че от няколко метра уцели напречната греда.

Победата е пета подред за Наполи във всички шампионати.



Иначе Скалвини вкара гола за Аталанта в Рим. Бергамаските не престават без загуба този сезон. Треньорът на вълците Жозе Моуриньо пък беше изпъден за митинг през второто полувреме. Той искаше дузпа, само че вместо това реферът му сподели червен картон.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР