Наполи победи Рома с 2:1 в дербито на Юга в

...
Наполи победи Рома с 2:1 в дербито на Юга в
Коментари Харесай

Наполи победи Рома и дръпна с 13 точки

Наполи победи Рома с 2:1 в дербито на Юга в Серия А. Така неаполитанците усилиха разликата до втория на цели 13 точки. Тимът на Лучано Спалети има 53 точки, Интер с 40. Рома остава на шесто място с 37 точки, една по-малко от третия Лацио.

Наполи в 17-ата минута откри с втората си добра офанзива. Зиелински и Марио Руи комбинираха отляво, топката стигна до Кварацхелия, който откри Виктор Озимен. Нигериецът мина сред Смолинг и Ибанес, откакто си смъкна топката с гърди, пое я с бедро и от придвижване простреля Руи Патрисио за 1:0. В края на полувреме Озимен имаше още един късмет, само че не съумя да вкара за 2:0., само че Мерет избави удара на Спинацола.

След почивката Мерет извади още един доста рисков шут – на Кристанте. И той обаче беше беззащитен, когато Лосано изпусна резервата Ел Шаарауи. И египтянинът изравни – 1:1 в 75-ата минута.

Победния гол за отбора на Лучано Спалети вкара Джовани Симеоне. Той влезе като запаса и се разписа след удар с левия крайник в 86-ата минута. Асистенцията беше на друга запаса – Джакомо Распадори.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР