Наполи победи новака СПАЛ с 3:2 като гост в мач

...
Наполи победи новака СПАЛ с 3:2 като гост в мач
Коментари Харесай

Наполи се измъчи срещу новак в Италия

" Наполи " победи новака СПАЛ с 3:2 като посетител в мач от шестия кръг на италианското футболно състезание. Така възпитаниците на Маурицио Сари останаха на върха на класирането с цялостен актив от 18 точки, като продължиха наклонността да бележат минимум три гола във всеки дуел от калчото от началото на сезона.

Домакините изненадващо поведоха в 13-ата минута, когато Паскуале Скиатарела шутира мощно от към 25 метра и прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Пепе Рейна. " Наполи " реагира бързо и минути по-късно Лоренцо Инсиние изравни с прецизен удар от дъгата пред пеналта. Гостите бяха по-активни и справедливо стигнаха до втори гол в 71-ата минута, когато Хосе Кайехон вкара с глава след центриране на Фаузи Гулам от ляво.

" Наполи " продължи да господства. Резервата Аркадиуш Милик с глава от близко не съумя да преодолее вратаря Алфред Гомис, малко по-късно Дрис Мертенс нахлу в ляво в пеналта и шутира рисково по диагонала, само че още веднъж Гомис направи решаващо избавяне. В 78-ата минута против хода на играта СПАЛ изравни. Федерико Вивиани извърши фаул от към 22 метра и изненада Рейна, макар че шутира във вратарския ъгъл.

Радостта на домакините още веднъж беше къса. Пет минути по-късно Гулам след независим пробив  от ляво прати за трети път топката в мрежата на Гомис с акуратен удар в далечния ъгъл от 20 метра. В 88-ата минута при контраофанзива Милик беше изведен в чиста позиция, само че още веднъж направи пропуск, а малко по-късно полският таран напусна наложително терена поради контузия на коляното и " Наполи " довърши мача с човек по-малко, така като  Сари беше направил трите позволени смени.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР