Наполи победи Дженоа с 1:0 като домакин в мачо от

...
Наполи победи Дженоа с 1:0 като домакин в мачо от
Коментари Харесай

"Наполи" се приближи на две точки от "Ювентус"

" Наполи " победи " Дженоа " с 1:0 като хазаин в мачо от 29-ия кръг на Серия " А ". Двата тима изиграха доста атрактивен за феновете дуел с доста положения и пред двете порти. Цял мач за гостите изигра Андрей Гълъбинов. Домакините бяха тези, които владееха повече топката и имаха самодейността, само че отборът от Генуа действаше доста проведено. Между 11-та и 15-та минута двата тима си размениха по две чисти голови обстановки, като за госите пропуснаха Лазович и Бертолачи, до момента в който за " адзурите " на два пъти Мертенс. След 33-та минута двата състава се разсъниха още веднъж и златни благоприятни условия се откриха пред Пандев и Споли да смълчат трибуните на " Сан Паоло ". Мощен напън в края на полувремето съвсем донесе гола за домакините, само че Алан пропусна от близо, а с глава Инсиние уцели гредата.

Шест минути след подновяването на играта греда нацели и Мертенс. Двата тима продължиха да разменят положителни положения за гол, до момента в който се стигна до 72-та минута, когато след центриране от корнер Раул Албиол откри резултата. Нови голове не паднаха до края на мача и " Наполи " стигна до крайния триумф.

Неаполитанците се възползваха от неверната стъпка на водача " Ювентус " и се приближиха единствено на две точки от " бианконерите ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР