Наполи победи Болоня с 3:2 в мач от 10-ия кръг

...
Наполи победи Болоня с 3:2 в мач от 10-ия кръг
Коментари Харесай

Наполи остава на върха в Серия А след головео шоу с Болоня

Наполи победи Болоня с 3:2 в мач от 10-ия кръг на Серия А. Джошуа Зиркзее даде задатък на гостите, само че Жуан Жезуш изравни за неаполитанци. Ирвинг Лосано обезпечи обрата, преди Муса Бароу да изравни. Виктор Осимен върна задатъка на домакините...

Възпитаниците на. Тиаго Мота поведоха в 41-ата минута. Джошуа Зиркзее приключи многоходова акция за 1:0.

Играчите на Лучано Спалети дадоха отговор преди почивката с гол на Жуан Жезуш. Бразилецът се възползва от безредие при корнер, с цел да възобнови равенството.

След паузата феновете на стадион " Диего Марадона " станаха очевидци на два гола в границите на три минути. Ирвинг Лосано бе оставен непокрит на задна греда, с цел да се разпише.

Болоня отговори незабавно с Муса Бароу стреля отвън наказателното поле и след неточност на вратаря Алекс Мерет, топката попадна в мрежата.

Играчите в синьо продължиха да нападат и справедливо означиха трето попадение. Хвича Кварацхелия изведе Виктор Осимен в наказателното поле. Нигериецът промуши топката сред краката на Лукаш Скорупски.

Наполи заема лидерската позиция в Серия А с актив от 26 точки. Болоня се намира на 17-ото място в подреждането със 7 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР