Наполи желае да привлече в своите редици нападателя на Атлетико

...
Наполи желае да привлече в своите редици нападателя на Атлетико
Коментари Харесай

Наполи пред привличането на бивш голаджия на Челси

Наполи желае да притегли в своите редици нападателя на Атлетико Мадрид Диего Коста.

Според информации в италианската преса договарянията сред двете страни са в напреднал етап, като и двата тима желаят сключването на договорката. Президентът на “партенопеите “ Аурелио де Лаурентис разгласи в петък, че е приготвил изненадващо изказване за понеделник, като евентуално е приказвал точно за испанския стрелец.

Твърди се, че треньорът на Наполи Карло Анчелоти е огромен последовател на Коща и желае да разполага с играча в опита си да образува тим, подготвен да се бори за Скудетото през идващия сезон.

Бившият нападател на Челси се причисли към редиците на Атлетико Мадрид през януари 2018 година против сумата от 66 милиона евро. В дуела против Барселона при започване на април избухливият нападател си изкара червен картон, след който беше осъден за 8 дуела от испанската федерация.

Автор: Емануил Тодоров

.video-wrapper.leftFloat embed,.video-wrapper.leftFloat iframe,.video-wrapper.leftFloat object { padding-bottom: 0; }.closeBtn { display: none; }.leftFloat.closeBtn { display: block; font-size: 15px; position: absolute; top: -25px; right: -5px; cursor: pointer; }.a{fill:transparent;}.b{fill:#676767;}
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР