Наполи излезе с официално изявление относно ситуацията с крилото на

...
Наполи излезе с официално изявление относно ситуацията с крилото на
Коментари Харесай

Агентът и бащата на Xвича Кварацхелия искат трансфер, но Наполи не го пускат

Наполи излезе с публично изказване по отношение на обстановката с крилото на отбора Хвича Кварацхелия. По-рано бащата на футболиста Бадри Кварацхелия и сътрудникът на грузинския национал Мамука Джугели обявиха, че желаят играчът да смени тима това лято.
Прочетете още
" В отговор на думите на сътрудника на Кварацхелия и татко му, нашият клуб припомня, че Хвича има контракт с нашия клуб, който е за още три години. Кварацхелия не е в листата ни за трансфер. Агентите и бащите на играчите не вземат решение тяхното бъдеще. Това решение остава за Наполи, до момента в който договорът е в действие. Край на историята “, се споделя в изказване, публикувано от неаполитанците.

Бадри Кварацхелия преди този момент сподели, че желае синът му да смени тима през летния трансферен прозорец. " Не желая Хвича да остане в Наполи. Той работи с трима разнообразни треньори през последната година, което в действителност ме тормози. Решението, несъмнено, е негово, само че не ми харесва тази обстановка. С Хвича към момента не сме обсъждали тази тематика и няма да го направя до края на Евро 2024 “, съобщи Кварацхелия-старши пред грузинската медия Sport Imedi. “Не желая хората да си мислят, че Квара желае да остане в Наполи. Искаме да си тръгнем, само че чакаме края на Европейското състезание, с цел да не безпокоим Квара. Приоритетът е той да се причисли към тим, който играе в Шампионската лига ”, сподели от своя страна сътрудникът Джугели.

Хвича Кварацхелия сега е на Европейското състезание с тима на Грузия. Той играе за Наполи от юли 2022 година През сезон 2022/23 футболистът стана първенец на Италия като част от тима. През сезон 2023/24 крилото вкара 11 гола и направи 9 асистенции в 45 мача за неаполитанците във всички шампионати. Според информации звездата на “партенопеите ” е съществена трансферна цел на френския първенец Пари Сен Жермен.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР