Наполи и Милан играят при резултат 0:0 в дербито на

...
Наполи и Милан играят при резултат 0:0 в дербито на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Наполи – Милан 0:0, сериозно надлъгване на Диего Марадона

Наполи и Милан играят при резултат 0:0 в дербито на върха в Серия А. Двубоят на стадион „ Диего Армандо Марадона “ в Неапол започва в 21:45 часа.

Двата отбора са надлежно втори и трети във краткотрайното класиране в Серия А, с идентичен актив от 57 точки – на единствено една зад водача Интер, който пази купата си.

Двубоят стартира със съществени искания за дузпа от страна на гостите от Милано. Калиду Кулибали имаше намеса с Исмаел Бенасер в наказателното поле, само че реферът Даниеле Орсато не се подведе и уточни играта да продължи.

Първият рисков удар към една от двете порти пристигна в 19-ата минута след осъществяване на корнер. Месиас бе доста покрай това да открие резултата, откакто стреля с глава след центрирането от ъгловия удар. Давид Оспина мазета със сетни старания от самата голлиния, само че незабавно по-късно реферът отсъди фал в нахлуване.

В 24-ата минута Калиду Кулибали извърши доста жестоко нарушаване против френския нападател на гостите Оливие Жиру. За провинението си футболистът на Наполи получи жълт картон, а Жиру имаше потребност от лекарска помощ. Телевизионните камери демонстрираха съществено скъсване в долната част на крайници на французина, само че той въпреки всичко стисна зъби и съумя да продължи мача.

LIVE

Стадион: „ Диего Армандо Марадона”, Неапол

Рефер: Даниеле Орсато

Стартови сформира:

Наполи: Оспина, Ди Лоренцо, Рахмани, Кулибали, Марио Руи, Фабиан Руис, Лоботка, Политано, Желински, Инсиние, Осимен

Милан: Менян, Калабрия, Томори, Калулу, Тео Ернандес, Тонали, Бенасер, Месиас, Кеси, Леао, Жиру
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР