Наполи и Интер не можаха да се победят – 1:1,

...
Наполи и Интер не можаха да се победят – 1:1,
Коментари Харесай

Челниците в Италия не се победиха

Наполи и Интер не можаха да се победят – 1:1, в упования с голям интерес мач в италианското футболно състезание, който се изигра на стадион „Диего Марадона“ в Неапол. Домакините поведоха в резултата след единствено седем минути игра. Виктор Осимен падна в наказателното поле след прикосновение със Стефан де Фрай. Наложи се намесата на ВАР и реферът Даниеле Довери уточни бялата точка, а Лоренцо Инсиние прати топката в мрежата – 1:0. В 12-ата Наполи се размина с втори гол, откакто удар на Пьотър Жиелински се отби в десния непряк дирек на вратата.

Първият сериозен късмет за равнене на резултата пристигна в 36-ата минута. Един Джеко получи опция да стреля с глава, само че Давид Оспина избави. Две минути след паузата Един Джеко въпреки всичко вкара за 1:1. В 55-ата минута рисков удар на Осимен бе отразен от Ханданович, а 69-ата Елиф Елмас също не съумя да преодолее вратаря на Интер. До парадайса нов гол не падна.

„Нерадзурите“ остават отпред в класирането. Те имат 54 точки, с една повече от Наполи, който загуби първи точки след четири следващи триумфа. Трети с 52 и мач по-малко е Милан.

Преди това Лацио завоюва с 3:0 семейството си на Болоня. Чиро Имобиле изведе домакините напред в резултата още преди почивката, а през втората част две попадения добави Матия Дзакани.

В късния мач нощес, Торино отстъпи пред Венеция с 1:2.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР