Наполи и Аталанта не излъчиха победител, завършвайки при резултат 0:0

...
Наполи и Аталанта не излъчиха победител, завършвайки при резултат 0:0
Коментари Харесай

Аталанта изпусна Наполи на Диего Армандо Марадона

Наполи и Аталанта не излъчиха победител, завършвайки при резултат 0:0 в първи полуфинален мач в шампионата за Купата на Италия. Гостите могат повече да съжаляват, че не си потеглиха като крайни спечелили и удобна преднина преди реванша.

Наполи имаше първата опция в мача в 8-ата минута, когато Лоренцо Инсиние насочи удар, само че Пиерлуиджи Голини избави.

След това обаче играчите от Бергамо създаваха по-интересните положения. В 10-ата минута Давид Оспина трябваше да се намесва уверено при едно подло центриране, което летеше към вратата му, само че в последния миг стражът съумя да избие.

След това в 22-ата минута Оспина още веднъж бе последна бариера пред гола, откакто блокира удар от близко на Матео Песина.

В 29-ата минута и бранителят Рафаел Толой се включи в предни позиции и излезе очи в очи с колумбийския вратар, който още веднъж се намеси уверено.

В 47-ата минута Оспина даже рискува здравето си, блокирайки удар на излезлия очи в очи с него Луис Муриел.

До края и двата отбора предпочехота да работят по-предпазливо и головите благоприятни условия секнаха. В последна сметка всичко ще се реши в ответния мач на 10 февруари в Бергамо.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР