Наполи е все по-близо до титлата в Серия А, в

...
Наполи е все по-близо до титлата в Серия А, в
Коментари Харесай

Наполи на пет победи от титлата

Наполи е все по-близо до купата в Серия А, в която надали някой се съмнява. Момчетата на Лучано Спалети разрушиха Торино с 4:0 като посетител в среща от 27-ия кръг на италианския хайлайф и по този начин усилиха задатъка си пред втория Интер на 21 точки (71:50).

„ Нерадзурите “ са с мач по-малко, а в случай че завоюват всички оставащи, Наполи ще би трябвало да вземе 16 точки, с цел да си подсигурява купата, другояче казано с пет победи и едно тъждество партенопеите си подсигуряват Скудетото.

Наполи излезе напред в резултата след девет минути игра. От осъществяване на ъглов удар Пьотър Жиелински качи топката на главата на Виктор Осимен, а нигерийската машина на неаполитанци заби с глава в мрежата на „ биковете “.

В 35-ата минута гостите осъществиха второ попадение. Един от новите любимци на неаполитанските тифози Хвича Кварацхелия бе прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване на Карол Линети.

В 51-ата минута Матиас Оливера показва страхотната си техника и по прелестен метод центрира към Виктор Осимен, който още веднъж бе прецизен с глава – 0:3.

В 68-ата минута Хвича Кварацхелия пусна положително подаване към Танги Ндомбеле, той си освободи пространсво и прати топката в мрежата на Ваня Милинкович-Савич за крайното 0:4.

В различен мач от кръга Фиорентина победи Лече с 1:0. Единственото попадение падна в 27-ата минута, когато Антонио Гайо си вкара автогол.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР