Наполи е по-близо от всякога до трансфера на нападателя Джакомо

...
Наполи е по-близо от всякога до трансфера на нападателя Джакомо
Коментари Харесай

Наполи е все по-близо до привличането на италиански национал

Наполи е по-близо от всеки път до прехвърлянето на нападателя Джакомо Распадори от Сасуоло, оповестява Джанлука Ди Марцио.

Вчера двата клуба са провели позитивни диалози между тях, като за през днешния ден е планувана нова среща сред тях, с цел да се насочат към привършване на договорката. Очаква се “партенопеите ” да платят за италианския национал 33-35 млн. евро, към които да бъдат включени бонуси и вероятен % от бъдеща продажба на играча. Така “неровердите ” ще се разделят с Распадори при доста сходни условия на тези, при които пуснаха Джанлука Скамака да отиде в Уест Хам.

В Наполи работят по още две покупко-продажби, само че с Пари Сен Жермен. Трансферът на халфа Фабиан Руис на “Парк де Пренс ” е съвсем сигурен, а паралелно с това неаполитанците се пробват да договорят привличането на вратаря Кейлор Навас. Сасуоло пък към този момент си откри заместител на Распадори и това е Андреа Пинамонти от Интер. Оттам от известно време желаят младия нападател, само че след предстоящото съглашение с Наполи най-сетне се задействаха по привличането на голмайстора на Емполи от предишния сезон.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР