Наполи е определил цена, при която ще пусне Виктор Осимен

...
Наполи е определил цена, при която ще пусне Виктор Осимен
Коментари Харесай

Наполи ще пусне Осимен за 150 милиона

Наполи е определил цена, при която ще пусне Виктор Осимен да си тръгне. Лидерът в Серия А няма да приема предложения под 150 милиона евро. Нигерийският нападател прави страховит сезон и има 25 гола в 29 мача, а Наполи се е устремил към купата в Италия и е на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Неаполитанци имат предпочитание да задържат Осимен и ще му предложат нов контракт, само че знаят, че ползата към него е голям. Според " Гадзета дело Спорт " президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис няма да го продаде за по-малко от 150 милиона евро. Манчестър Юнайтед и Челси са свързвани с трансфер на нападателя.

Наскоро Осимен разкри, че е бил покрай прекосяване в Арсенал през 2017 година рпеди да премине във Волфсбург. " Говорих с Арсен Венгер. Той искаше да мина в Арсенал, само че това не беше най-хубавият вид за мен тогава ", показа нигериецът. Той дойде в Неапол през 2020 година от Лил за 75 милиона евро и има контракт с Наполи до юни 2025 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР