Наполи допусна загуба с минималното 1:0 късно снощи в първия

...
Наполи допусна загуба с минималното 1:0 късно снощи в първия
Коментари Харесай

Добри новини за Наполи: Осимен ще е на линия за реванша с Милан

Наполи позволи загуба с минималното 1:0 късно нощес в първия четвъртфинал от Шампионската лига против Милан. Най-големият отсъстващ в отбора на “партенопеите ” бе Виктор Осимен, който прави незабравим сезон досега той е записал 25 гола и 5 асистенции в 29 дуела. Добрата вест за Лучано Спалети е, че нигериецът ще се завърне за реванша, който е след седмица. 
 Милан още веднъж надделя Наполи и си завоюва нежен задатък преди реванша Милан още веднъж надделя Наполи и си завоюва нежен задатък преди реванша
“След първия четвъртфинален дуел от Шампионската лига против Милан в сряда вечер, тимът се завърна към тренировки в четвъртък и стартира подготовката за мача с Верона в събота. Футболистите бяха разграничени на две групи, а игралите в мача с Милан направиха възстановителна сесия във фитнеса. Виктор Осимен организира част от тренировката с останалите футболисти, след което извърши и малко самостоятелна работа. Джанлука Гаетано свърши малко работа, а Джовани Симеоне бе на физиотерапия, ” се споделя в известието от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР