Наплив за учители, юристи и психолози в Югозападния университет „Неофит

...
Наплив за учители, юристи и психолози в Югозападния университет „Неофит
Коментари Харесай

След първо класиране: Наплив за учители и юристи в ЮЗУ

Наплив за учители, адвокати и психолози в Югозападния университет „ Неофит Рилски “. Това стана ясно, откакто вузът разгласи първото си класиране за кандидат-студентите.

Оказва се, че измежду най-предпочитаните специалности, които са показали кандидат-студентите, са „ Предучилищна и начална учебна педагогика “, „ Психология “, „ Право “, „ Психология “, „ Медицинска сестра “, „ Физическо образование и спорт “ и „ Национална сигурност “. За поредна година е голям ползата към задочната форма на образование.

Приетите на първо класиране студенти би трябвало да се запишат до 14 юли. Те автоматизирано вземат участие в идващите класирания. Когато студентът е признат на второ или последващо предпочитание и е задоволен от специалността, би трябвало да подаде декларация, че не желае да взе участие в последващи класирания. Неприетите кандидат-студенти автоматизирано вземат участие в класиранията без подаване на спомагателни заявки.

Приетите кандидат-студенти, които не са спазили избраните периоди за вписване пред Техническата комисия, губят правото да се образоват. Незаетите от тях места се попълнят на идващото класиране, написа "Телеграф ".

Второто класиране в ЮЗУ ще бъде оповестено на 15 юли.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР