Наплив от коли към Гърция! Трафикът на Кулата“ отново е

...
Наплив от коли към Гърция! Трафикът на Кулата“ отново е
Коментари Харесай

Наплив от коли към Гърция! Трафикът на „Кулата“ отново е затруднен

Наплив от коли към Гърция! Трафикът на „ Кулата “ още веднъж е усложнен. Колоната от изчакващи коли на излаз е малко над километър. За да преминат, изчакват както леки коли, по този начин и товарни. Времето за прекосяване през пункта е към 30 минути. Движението в региона се контролира от Гранична полиция.

Вчера преди обяд на излаз трафикът още веднъж беше натоварен, а колоната от коли беше към 1,3 километра. Следобед придвижването на излаз беше умерено и през пункта се преминаваше без нанагорнище.

Наплив от коли към Гърция!

Наплив от коли към Гърция! Трафикът на „ Кулата “ още веднъж е усложнен 18.08.24 11:56 Най-накрая разгадаха античното знамение? Ето по какъв начин са се появили пирамидите в Египет 18.08.24 11:46 В Гърция към този момент се имунизират против маймунска шарка 18.08.24 11:26 Кеворк Кеворкян: КАКВО СТАНА С ЩАСТЛИВИТЕ БЪЛГАРИ 18.08.24 11:06 Коментар | С усет на кал 18.08.24 10:53

През юли 2024 година, през Граничния контролно-пропускателен пункт „ Промахон “ са минали 2,1 млн. души, от които 1,087 млн. са влезнали в Гърция, а 1,013 млн. са излезли. През юни трафикът през пункта е бил 1,15 млн. души, т.е. общо през първите два летни месеца на годината от там са минали 3,25 млн. души. Сходни са данните за 2023 година, когато през същите месеци са минали 3,29 млн. души.

SafeNews напомня, че колони от коли и следващо огромно запушване на граничния пункт Кулата-Промахон сред България и Гърция имаше и преди дни. Вероятно доказателство, че българинът не е толкоз пострадал от инфлацията, или с други думи казано – от дълго време не е безпаричен нещастник, за какъвто се жалва непрекъснато.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР