Напитката на боговете ще завладее София от 7 до 10

...
Напитката на боговете ще завладее София от 7 до 10
Коментари Харесай

Производители на вино от няколко континента се събират в България

Напитката на боговете ще завладее София от 7 до 10 ноември. Ценителите на качественото вино ще могат да опитат негови разновидности от целия свят в Интер Експо Център на 18-то издание на изложението Салон на виното, написа Столица.бг

Събитието ще срещне за следващ път експертите със особено подбрани артикули от страната и света. Салон на виното дава опция и за развиване на бизнеса. Освен традиционнисте сортове като Мерло и Каберне Совиньон, присъстващите ще имат удоволствието да вкусят специфични премийни виновност и лимитирани серии. На ревюто ще има виновност от Испания, Португалия, Италия, САЩ, Аржентина и доста други страни и континенти.

Салон на виното ще се организира обичайно с интернационалните изложби за хранително-вкусовия и хорека секторите Светът на млякото, Месомания, Булпек, Интерфуд & Дринк и Сихре. Над 500 участници, от които 89 задгранични ще има на ревюто. 

Съпътстващата стратегия на събитието ще е не по-малко забавна. Посетителите ще видят третото издание на кулинарното събитие GastronomiX, powered by The Alimentaria Experience. В него се включват шеф-готвачи от два известни испански ресторанта.

Организаторите на Българския бариста шампионат ще се впуснат в търсене на най-хубавите за трета поредна година. Ще се организира и Latte Art кафе шампионат. На Националния конкурс „ Приз Пак “ ще оценят най-хубавите опаковки, а по-късно ще се организира и състезанието „ Златен орден с диплом за качествени и истински пазарни артикули.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР