Напитка от магданоз и лимон за отслабване Ако имате проблеми

...
Напитка от магданоз и лимон за отслабване Ако имате проблеми
Коментари Харесай

Напитка от магданоз и лимон за сваляне на излишните килограми

Напитка от магданоз и лимон за намаляване

Ако имате проблеми с наднорменото тегло и желаете да се отървете от непотребните килограми по здравословен и натурален метод, тази елементарна напитка за изгаряне на мазнини е подобаващото средство за вас.

Наднорменото тегло се появява поради прекалено струпване на мазнини в тялото. Натрупването на мазнини заплашва цялостното здраве и доста въздейства върху действието на множеството жизненоважни органи, в това число сърцето, черния дроб и бъбреците.

Освен това, за хората с наднормено тегло се покачва рискът от развиване на диабет, хипертония, сърдечни болести, дисфункция на жлъчния мехур, даже костни деформации като подагра и други

Ако имате проблеми с наднорменото тегло и желаете да се отървете от него по здравословен и натурален метод, тази елементарна напитка за изгаряне на мазнини е подобаващото средство за вас.

Необходими съставки:
1 лимон
60 г магданоз
300 мл вода

Приготвяне:
Изцедете сока от лимона и го разбъркайте в кухненския робот с магданоза. Сложете сместа в халба и прибавете студена вода.

Пийте тази напитка от магданоз всяка заран на празен корем в продължение на 5 поредни дни. След 10-дневна отмора повторете курса. Можете да продължите да вършиме процедурата (според посочения график), до момента в който постигнете стремежи резултат, защото средството е безусловно безвредно и доста потребно.

Количеството съставки са за една доза. Не можете да приготвите напитката за идващия банкет – тя би трябвало постоянно да е прясна.

Това средство форсира процеса на изгаряне на мазнини и дава на тялото доста съществени витамини и минерали.

Вижте още: Мариновани яйца – една малко по-различна рецепта, само че доста вкусна

Магданозът също усъвършенства храносмилането и подтиква организма интензивно да отстранява непотребната течност, като по този метод оказва помощ да се справите с подуването.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР