НАПЕРВИЛ, Илинойс (AP) — Джо Нортън беше много зает да

...
НАПЕРВИЛ, Илинойс (AP) — Джо Нортън беше много зает да
Коментари Харесай

Малък North Central се наслаждава на момент на върха на женската борба с промяна на хоризонта, докато спортът се разраства

НАПЕРВИЛ, Илинойс (AP) — Джо Нортън беше доста ангажиран да управлява сполучлив мъжки тим по битка в своята алма матер, когато диалог с неговият началник в залата за тежести промени нещата стремително. Спортният шеф Джим Милър загатна, че учебното заведение прибавя боулинг за дами. Отговорът на Нортън: Защо не битка?

„ Наполовина се пошегувах “, сподели Нортън. „ Но аз си споделих за какво прибавяме боулинг за дами? И той сподели, разбирате ли, тъй като можем да получим като лист номер от 10 до 12. И аз споделих... ще взема 40 дами борки. “

Сега Нортън управлява една от най-големите борки сполучливи стратегии в разрастващ се спорт, подготвен за самопризнание от шампионата на NCAA като треньор по битка за дами в North Central College, учебно заведение от III дивизия в предградията на Чикаго.

За петте си години програмата се е нараснала от девет борци до 51 от 23 щата, разпростряли се от Източното крайбрежие до Аляска.

Четирима от North Central се сплотиха, с цел да завоюват шест национални трофеи от началото на програ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР