Наперената тв водеща Гала всяка сутрин пие успокоителни, за да

...
Наперената тв водеща Гала всяка сутрин пие успокоителни, за да
Коментари Харесай

Гала на успокоителни

Наперената тв водеща Гала всяка заран пие успокоителни, с цел да не си изпусне нервите, до момента в който мъжът й Стефан се вихри в ролята на ко-водещ в личното й предаване "На кафе ".


От началото на септември благоверният на атрактивната русокоска се изявява като неин сътрудник в ефира и безусловно залива феновете с по 100 думи на минута, до момента в който жена му се пробва да вмъкне най-малко една.

Нахъсан и самонадеян, Стефан се държи като същински дерибей в студиото и тотатлно е завладял властта в шоуто. През това време Гала се свива и към този момент не наподобява нито уверена, нито забавна, безапелационни са феновете. Напрежението у водещата е толкоз огромно по време на разговорите с мъжа й, че заран преди да изпие служебното кафе, телевизионерката гълтала леки транквиланти, с цел да е спокойна по време на предаването.



Плевенчанката към този момент се е трансформирала в актриса – прави се на радостна и въодушевена от наличието на колегата си, само че не може да скрие, че трепери от нерви, написа "Таблоид ".

"Гала извънредно се тормози, дори на няколко пъти се опита да скастри самозабравилия се Стефан, който си фантазира, че е корифей по всички тематики ", признават сътрудници на мисис "На кафе ". Всъщност водещата призна, че не тя самата, а продуцентите са й наложили гаджето й като екранен сътрудник, с цел да освежат предаването през новия сезон.



"Само аз си знам какво ми костват минутите, в които дружно със Стефан би трябвало да си сблъскваме репликите, с цел да водим забавен за феновете диалог. Той е прекомерно навирен, само че не схваща, че е изцяло некомпетентен и може да стане някой гаф ", признавала Гала пред сътрудниците си в Нова. Водещата даже предизвестила операторите да са подготвени за сериозни обстановки и да реагират бързо.

Сценаристите към този момент скастрили Стефан, че си разрешава прекомерно доста тълкования, изтърсва реплики, които не са съгласувани дори с Гала и даже на моменти я излага, като й подрежда да мълчи, с цел да приказва той.

"В живо предаване Гала няма по какъв начин да му се скара и да го накара да млъкне ", признаха от малкия екран. Отгоре на всичкото фенове се отегчавали с непрекъснатите разкази от персоналния им живот, които пълнят минутките на Стефан.

"На моменти и двамата изтрещяват и не се усещат, че вадят прекалено много интимни елементи от у дома и с това не печелят ", нервират се даже сътрудниците им.



В едно от изданията на "На кафе ", до момента в който говореха за секс, Гала изтърси, че двамата са имали много интервали, в които не са имали никакъв съкровен контакт. После пък съвсем непосредствено му сподели, че в случай че по-често са в леглото, тя ще е доста удовлетворена.

"Гала изтресе това от нерви, а не тъй като беше планувано в сюжета. Доколкото знаем, след това Стефан й е трил носа поради признанието ", споделиха осведомени с историята.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР