Напът сме да осъществим целта, която си поставихме на тези

...
Напът сме да осъществим целта, която си поставихме на тези
Коментари Харесай

В няколко десетки общини печелим на първи тур: Нинова

Напът сме да изпълним задачата, която си поставихме на тези избори – да се разгради моделът " ГЕРБ ” в локалната власт и да стартира смяната. Най-яркият образец е от София. Почти на всички места вотът за партийните листи е нараснал по отношение на последните избори. Българска социалистическа партия, на локалните избори, се връща в локалната власт с нараснало доверие. Това разяснява водачът на партията Корнелия Нинова.

" В няколко десетки общини печелим на първи тур. В още повече от това отиваме на балотаж, по предварителна информация. По всички тези линии Българска социалистическа партия усъвършенства резултата си, което ни прави щастливи и благодарим за доверието на хората ”, добави тя.

Според Нинова фактът, че на балотаж в София техният претендент Ваня Григорова се изправя против номинацията на ПП-ДБ и " Спаси София ” Васил Терзиев говорело за това, че на гласоподавателите им е " омръзнал моделът " ГЕРБ ”. " С времето Българска социалистическа партия потвърди на хората, че сме поредни и кардинални в битката със задкулисието, сделките, моделът " ГЕРБ ” и сглобките ”, е мнението ѝ.

Очакванията на Българска социалистическа партия били, че абсурдът с машините за гласоподаване ще се отрази с намаление на изборната интензивност. " Това не се получи. Оттам нататък следва да се беседва по Изборен кодекс, недостатъци в него. Този въпрос следва да се развие. Но най-малко не повлия на интензивността и хората не се поддадоха ”, обясни Нинова.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР