Напът ли е да фалира , се питат фенове на

...
Напът ли е да фалира , се питат фенове на
Коментари Харесай

Фалира ли Филип Киркоров, след като Путин му отряза квитанциите?

Напът ли е да банкрутира, се питат почитатели на най-голямата звезда на съветската сцена от български генезис. Финансовото положение на Краля на съветската сцена внезапно се утежни след бойкото, който му бе натрапен поради разгулното голо празненство в края на предходната година. Само за този интервал роденият у нас артист е изгубил над 1 млн. $ от участия, а също така е задлъжнял с милиони към данъчните и настрана компаниите му са на загуба с колосални суми. Албумите му стопираха да се продават, а концертите му ненадейно секнаха.

В края на предходната година гей-содомитската изцепка вбеси Путин и консервативните среди в Русия. Оттогава Филип Киркоров е в недружелюбност, само че въпреки всичко търси способи да се изправи на крайници. След Голото празненство артистът реши да изкупува своите грехове и стартира да се подмазва на управляващите. Иначе беше попадна в листата с реализатори, на които им е неразрешено да изнасят концерти в страната. Но това не се отнася за новоприсъединените територии.

Бившият на Алла Пугачова изнесе концерт в Горловка на територията на ДНР. От сцената той високопарно поддържа кремълския режим и съобщи, че няма да напуща Русия за нищо на света като един същински родолюбец.

Говори се, че с цел да почисти реномето си, Киркоров бил получил задача от управляващите да се ожени за щерка на военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР