Напълно вероятно е под бранда Maybach да се появи голям

...
Напълно вероятно е под бранда Maybach да се появи голям
Коментари Харесай

Свръхлуксозни всъдеходи: скоро и Maybach

Напълно евентуално е под марката Maybach да се появи огромен свръхлуксозен всъдеход, който най-вероятно ще бъде издигнат въз основата на Mercedes-Benz GLS. Информацията е на Autocar, които се базират на неизвестен източник от компанията.

Желанието на Mercedes-Benz да се намеси в сегмента на първокласните всъдеходи напълно не е изненадващо и може да се каже, че е даже предстоящо. Статистиката демонстрира, че търсенето в този сегмент непрестанно се усилва.

С повишаване на търсенето последователно се появяват нови и нови играчи. В момента като най-изявен подобен се счита Bentley Bentayga, само че напълно скоро на пазара ще се появи Rolls-Royce Cullinan. Така че не е необичайно, че и Maybach желае парче от тортата.

Не е изключено идея на бъдещия всъдеход с емблема на Maybach да се появи още на идното през април ревю в Пекин. Спекулира се и с това, че германците са съвсем подготвени със серийната версия на автомобила.

Ако това е по този начин, то производството ѝ може да стартира още от есента на тази година и продажбите ще стартират от началото на идната. Основната разлика на Maybach от Mercedes-Benz GLS ще се открива в надалеч по-луксозния салон.

Освен това обаче, колата ще получи и много друг екстериорен дизайн, главно в предната част. Все отново, с изключение на притежателя и всички инцидентни минувачи би трябвало да знаят, че това е свръхлуксозният Maybach, а не общоприет GLS.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР