Напълно възстановен е процесът на ваксинация против Ковид-19 в Имунизационния

...
Напълно възстановен е процесът на ваксинация против Ковид-19 в Имунизационния
Коментари Харесай

След кратък срив "Пирогов" поднови ваксинирането с "Пфайзер"

Напълно възобновен е процесът на имунизация срещу Ковид-19 в Имунизационния център на незабавната болница " Н. И. Пирогов ", оповестиха от лечебното заведение откакто по обяд там беше изчерпана имунизацията Comirnaty (на Pfizer).

По-рано през днешния ден, за къс период от време, бяха изчерпани количествата от имунизацията на като повода се корени в големия публичен интерес към имунизацията по време на празничните дни, се споделя в известието.

След изключително зареждане от Регионалната здравна ревизия в София сега болничното заведение разполага с задоволителни количества от имунизациите на Comirnaty (Pfizer), Moderna и Janssen.

Болницата сервира извинения за жителите, които не са съумели да се имунизират с имунизацията на Pfizer през днешния ден.

В " Пирогов " работят три кабинета за имунизиране - два за възрастни и един за деца до 11 година За тях обаче се изисква авансово да се запише час, с цел да бъдат прегледани от педиатър, а и с цел да не се похабяват отворени флакони от имунизацията. Кабинетите работят всеки ден до 3 януари в това число, от 9 до 16 ч. Единствено на 1 януари имунизации няма да се вършат.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР