Напълно възможно е да сте се сблъскали с енергиен вампир.

...
Напълно възможно е да сте се сблъскали с енергиен вампир.
Коментари Харесай

Те Са Постоянно Около Нас И Ни Тровят Живота! Ето Как Да Разпознаем Енергийните Вампири В Нашето Обкръжение!

Напълно допустимо е да сте се сблъскали с енергиен върколак. Енергийните вампири могат да се зареждат от разнообразни страсти – от радостни до отрицателни.

Но най-честият метод, по който се зареждат енергийните вампири, е като предизвикат неспокойствие у събеседника. Например ваша позната, която ви вижда с нов костюм, ви споделя: „ Разкошен е! А нямаше ли в магазина твоя номер? ” Това, естествено, ви нервира, което е добре пристигнало за енергийния върколак.

Друг публикуван образец за енергиен вампиризъм са постоянно недоволните пасажери в градския превоз. Колкото и добре да се държите, постоянно ще се откри някой, който преднамерено ще ви бутне, ще се оплаче, че не му отстъпвате място. Вместо да отговаряте на нападките, по-добре се усмихнете. Така ще лишите от храна енергийния върколак.

Има и различен тип енергийни вампири – това са хората, които непрекъснато се карат и крещят. Енергийните вампири с ниско интелектуално равнище са извънредно нахални и демонстрират нахалството си и по отношение на непознати хора.

Пасивните енергийни вампири избират да провокират у вас страдание. Затова описват историите на личните си неволи и упрекват за това всички околни, написа healthy-way.eu.

Агресията е най-грубият метод на енергийните вампири. В крайната си фаза тя доближава до физическо принуждение. Енергийните вампири се хранят със боязън – това изключително важи за началници, които желаят да всяват боязън у подчинените си.

За да се борите с енергийните вампири, усмихвайте им се необятно и не показвайте, че изпитвате някакви отрицателни страсти в тяхно наличие. Пожелавайте им здраве и шанс всякога, когато ги видите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР