Напълно подкрепям експертното мнение, че мачът между Аталанта и Валенсия

...
Напълно подкрепям експертното мнение, че мачът между Аталанта и Валенсия
Коментари Харесай

Кметът на Бергамо: Мачът Аталанта-Валенсия бе биологична бомба

Напълно поддържам експертното мнение, че мачът сред Аталанта и Валенсия е главната причина за разпространяването на ковид в Ломбардия. Това сподели кметът на Бергамо Джорджо Гори, предава БГНЕС.
Мачът се игра на 19 февруари на стадиона " Сан Сиро " в Милано пред 45 000 души. Според Гори " този мач е бил същинска биологична бомба ".
" По това време нямахме никаква визия какво ни следва ", сподели още Гори и добави: „ Първият пациент в Италия бе регистриран на 23-ти февруари. Очевидно вирусът всеобщо се разпространявал по това време измежду всички тези 40 000 души, които се насочиха към Милано ", сподели още кметът на Бергамо.
В Бергамо единствено за няколко седмици 553 души починаха от ковид. Италианските медии предходната сряда разпространиха ужасни изображения на военни камиони, пренасящи ковчези до околните места, с цел да бъдат кремирани мъртвите.
Трагедията е такава, че локалният ежедневник, „ Еко ди Бергамо “ беше заставен да усили броя на некролозите до единадесет страници. Видеоклип, сниман в църквата на градското гробище, също демонстрира десетки ковчези, сложени един до различен и отразява мащаба на бедствието. Излъчени бяха и болнични изображения. Сред десетте умряли свещеници в Италия, половината са от епархията в Бергамо и Ломбардия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР