Напълно осъзнавам, че второто място е изпитание за вашите политически

...
Напълно осъзнавам, че второто място е изпитание за вашите политически
Коментари Харесай

Радев към ПП-ДБ: Българската общественост трябва да знае докъде можете да стигнете с политическия компромис

Напълно съзнавам, че второто място е тестване за вашите политически възгледи. Важно е за българската общност да знае до каква степен може да стигнете с най-важната задача - сформиране на държавно управление. Важно е да чуем каква е вашата формула за сформиране на кабинет. Това сподели президентът Румен Радев по време на консултациите с обединението ПП-ДБ, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите му другата значима задача е законодателната активност, където те имат сериозна парламентарна тежест при установяване на дневния ред на Народно събрание.

" Виждаме, че броят на законите пораства, само че е значим порядъкът на приемане. Освен законът за бюджета, значими са законите за еврозоната и Шенген. Задачите пред този парламент е доста значима, те са останали от нерешени задания от предходни Народно събрание. Затова времето е доста значимо. Искам да ви попитам по кое време виждате подобаващото време за връчване на първия мандат, в случай че той не сполучи, по кое време да бъде връчен вторият. Това са доста значими задания, желая да ги решаваме дружно, тъй като българските жители чакат решения ", добави Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР