Напълно е възможно да сте изкарали „Омиркон“ без да забележите,

...
Напълно е възможно да сте изкарали „Омиркон“ без да забележите,
Коментари Харесай

Шест признака, че сте изкарали „Омикрон“ без да разберете 


Напълно е допустимо да сте изкарали „Омиркон“ без да забележите, съобщи американският вирусолог Майкъл Остерхолм. Той разкри и шест признака, по които може да познаете, че най-модерният вид на COVID-19 е минал и през вас.

Първият от шестте признаци е тежко дишане. Проблемът с дишането може да се задържи известно време, откакто оздравеете. Може да не съумяват да се поемете задоволително въздух при физическо натоварване — нанагорнище по стълби, кардио извършения, бягане или бързо вървене.

Умората също може да подсказва за неидентифициран COVID-19. Проверете си антителата в случай че усещате отмалялост от действия, които до скоро сте правили без огромни старания.

Виене на свят — постковидният синдром оказва въздействие върху сърдечната периодичност и кръвното налягане. Така, че следете дали имате интензивен пулс.

„Ако се появи виене на свят, когато стоите, или пък сърцетуптене, отмалялост – би трябвало да се проучването. Възможно е преди ковид да сте имали заболяване, което Коронавирус да е влошил, споделя лекарят.

Депресия или тревога. Вирусът може да провокира нежелани неврологични резултати, продължаващи дълго време.

Също по този начин може да започнете да усещате странни миризми и усети — „Омикрон“ за разлика от други варианти не нарушава обонянието. За сметка на това кара хората да усещат несъществуващи миризми или да възприемат познати усети по нов метод.

Проблеми с разнообразни органи – сърце, бели дробове, бъбреци, кожа. При ненадейно утежняване на благосъстоянието е изцяло допустимо незабелязано да сте изкарали COVID-19, оповестява varna24.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР