Нападнаха служители на популярно заведение в Пловдив след скандал за

...
Нападнаха служители на популярно заведение в Пловдив след скандал за
Коментари Харесай

Брутална агресия в Пловдив: Братя лихвари нападнаха служители на заведение в Пловдив заради паркомясто

Нападнаха чиновници на известно заведение в Пловдив след скандал за паркомясто. Проявата на експанзия е била демонстрирана пред очите на майки с деца и възрастни хора тази заран, а нападателите не са изпитвали никакво терзание от това, че са заобиколени от клиенти на заведението.
Прочетете още
Служители на заведението описаха пред TrafficNews , че нападателите са двама братя, които живеят наоколо до обекта и в продължение на един месец всекидневно паркирали на местата пред заведението, които се заплащат и са предопределени за потребление от клиенти.

Нападението се случва откакто няколко пъти чиновници на заведението помолили братята да не паркират там, защото не са клиенти на заведението, а по този метод лимитират хората, които желаят да го посетят и няма къде да паркират.

Споделят още, че даже им предложили след 00:00 часа през нощта да паркират там автомобила си, щом толкоз държат, само че на сутринта да го местят, с цел да освободят място за клиентите.



Въпреки това мъжете траяли да работят по този начин, както на тях им е удобно- а точно да паркират на местата, принадлежащи на заведението.

Тази заран откакто още веднъж чиновниците виждат, че автомобил на един от братята е паркиран на тяхно място, подават сигнал до Оперативна програма „ Паркиране и репатриране ”, които са преместили колата с паяк.

Виждайки, че автомобилът им липсва, братята навлизат в заведението и стартират да насочат най-различни закани към личния състав на заведението, в това число и такива за ликвидиране, настояват чиновниците.

След като барманът се пробва да поговори с тях и да ги успокои, се обажда на шефа на заведението, който отива на място. Пристигайки там, той бива атакуван от братята, които са били съгласно тях във очевидно несъответстващо положение. Управителят на заведението бива повален на земята след удар на един от братята.

В този миг в заведението е имало клиенти, измежду тях и такива с дребни деца, както и възрастни хора, които са били извънредно уплашени от протичащото се.

На място е извикан и полицейски патрул, като е и била подадена тъжба от нападнатите чиновници на заведението, които са си изкарали и здравно поради нанесените им вреди.



Очевидци настояват, че нападателите са двама братя, които се занимават с лихварство и имат заложни къщи под тепетата. По тяхна информация са и престъпно проявени и това не е първият акт на експанзия, който демонстрират.

„ Абсурдно е за едно паркомясто да се стига до такава брутална експанзия. И то пред очите на дребни деца и възрастни хора. Това е неприемливо! ”, безапелационни са чиновниците на заведението.

Видео от случая можете да видите тук:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР