Нападките срещу Делян Добрев са лични, а напредъкът в общината

...
Нападките срещу Делян Добрев са лични, а напредъкът в общината
Коментари Харесай

Емил Радев: Нападките срещу Делян Добрев са лични

Нападките против Делян Добрев са персонални, а напредъкът в общината е с помощта на самия него. Цялата организация и всички структури го поддържаха и изявиха предпочитание да остане в политиката. Компроматната акция беше ужасна и той направи почтена стъпка. Това е способен човек и експерт и с помощта на него се даде огромен подтик на програмата за саниране.
Това съобщи в изявление за bTV евродепутатът ГЕРБ/ЕНП Емил Радев по отношение на оставката на Добрев след абсурда с назначенията в хасковска община.
По мотив българите, които бяха съдени за ощетяване на испанската здравна система, посредством трансплантация на бъбреци, Радев уточни, че делата са прекъснати. Българите работят там трансферирали са осигурителните си права и имат право да се възползват от здравната система. По думите на евродепутата наказателните производства са спрени, а в случай че им бъде отказано лекуване това може да се сметне за дискриминация.
Относно референдума в Каталуния Радев съобщи:
" Европа гледа с огромна паника какво се случва с Испания. Всичко това е доста притеснително. Проблемът с автономията и отделянето е от десетилетия, само че за първи път. Това е огромен удар за демокрацията в цяла Европа. Много мъчно ще се не помни това, което стана във вчерашния ден. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР