Нападките от холандска страна към България на тема бежанци и

...
Нападките от холандска страна към България на тема бежанци и
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Ангел Джамбазки отговори на Кати Пири за бежанците и направо я съсипа: Няма да позволя да ни използват за боксова круша

Нападките от холандска страна към България на тематика бежанци и граници не престават. След като преди няколко дни депутатката Кати Пири упрекна митничарите ни, представителят на Вътрешна македонска революционна организация в европейският парламент й отговори почтено. Това не спря холандската му колежка, която изпрати и нападна с остри думи.

БЛИЦ съумя да се свърже с Ангел Джамбазки, който се съгласи да внесе още изясненост по въпроса. Мнението му е изрично - това не е първият път в който Холандия работи по сходен метод, пробвайки се да трансферира на други страни личната си виновност и несръчност по повод
интеграцията на бежанците и контрола им.

Ето какво сподели още Ангел Джамбазки пред БЛИЦ:

" Отговорът на сътрудника Пири е предстоящ в техен характерен жанр полуизвинения, полуоправдания, първите два абзаца признава заслугата на българските управляващи за опазването на Европейски Съюз от джихадисти, незаконни емигранти, след това повтаря незащитима теза. Продължавам да упорствам, че желая да видя тези охплаквания от митничарите ни. Нека напомним на читателите на организация БЛИЦ и сътрудника Пири, че наказателната отговорност постоянно е персонална, т.е. - в случай че някой е направил нарушаване, носи персонална самостоятелна отговорност е безусловно недопустимо да се хвърлят такива обвинявания върху всички.

По същия метод можем кажем холанската полиция преби жител от турски генезис. Тук не можем да приказваме за никакви изкуствено провокирани опашки. Нешата са ясни - поради религиозните си празници стотици турци от цяла Европа пътуваха към Турция и в случай че някой не познава географията ниу дано напомним - България е граничещата с Турция страна. Нормално е да има такива опашки, това е предстоящо.
Няма да разреша български управляващи и страната ни да бъдат боксова круша за вътрешните проблеми на провалената политика на интеграция в Западна Европа.

Дори тези обвинявания да не са сюжет, това е систематична политика на всички сътрудници от Холандия, техният модел на държание е тъкмо подобен - общително да трансферират проблемите си някъде другаде, само че ние няма позволим някой да се гаври с тях. "

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР