Нападките на БСП нямат реални основания и са преиграване дирижирано

...
Нападките на БСП нямат реални основания и са преиграване дирижирано
Коментари Харесай

Нинова преиграва и опитва да остане лидер на БСП, смята Менда Стоянова

Нападките на Българска социалистическа партия нямат действителни учредения и са " преиграване " дирижирано от Нинова, изясни пред Българска национална телевизия, ръководителят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова.

" Ние бяхме на избори преди към една година. Отидохме тогава на избори, тъй като Българска социалистическа партия изиска избори. Тогава и президентските избори бяха извоювани от Румен Радев, подсилен от Българска социалистическа партия и се сътвори чувство, че конфигурацията на политическите сили в България се е трансформирала и не е редно да ръководи една партия - ГЕРБ, при изменена настройка ", разяснява Стоянова.

Според нея Нинова се пробва да бъде на гребена на вълната, " пробва се да демонстрира, че е опция, че е остра съпротива, че генерално линията на развиване на България е сбъркана и тя ще я промени - това в действителност е нейния късмет да завоюва едни последващи избори. Но преди да ги завоюва, нейният късмет е да се задържи на лидерския пост в Българска социалистическа партия и мисля, че това употребява тя ", добави Менда Стоянова

" Ако не си от ГЕРБ - си мачкан, уволняван, гонен от работа. Българинът, обаче, към този момент надмогва страха, в който живее. Вчера на митинга за 1 май видяхме доста работещи хора, небогати хора, които към този момент не устоят на това ръководство ", разяснява Георги Свиленски.

Най-важно е протестиращите хора да бъдат чути, българинът към този момент надмогва страха да си споделя проблемите. " Хората, пристигнали през вчерашния ден на митинг-шествието, бяха там, с цел да защитят правата си- да живеят, да работят, да останата в България ", изясни той.

" Ние желаеме избори и не желаеме повече Борисов да ръководи. Той за трети път демонстрира, че не може. Не може един и същи човек три пъти да бърка и още веднъж да бъде министър-председател ", добави Свиленски. Според него всекидневно виждаме цензура, всеки ден има митинги в София, само че не виждам вечер отразяването във всички медии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР