Нападенията с дронове срещу руски летища дълбоко в Русия се

...
Нападенията с дронове срещу руски летища дълбоко в Русия се
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Атаките с дронове по руски летища идват от руска територия

Нападенията с дронове против съветски летища надълбоко в Русия се правят от съветска територия, а " доброволческите отряди ", които Руската федерация е решила да образова, ще оказват помощ в битката с това единствено отчасти.

Това показва английското разузнаване в дневната актуализация на Министерството на защитата на Обединеното кралство за хода на войната в Украйна, написа " Украинская истина ".

" Като се има поради лимитираният обхват на дроновете, съвсем несъмнено е, че те се изстрелват от съветска територия. "

Разузнаването обръща внимание и на изказването на губернатора на съветската Псковска област, който разпореди организирането на " доброволни патрули " за попречване на по-нататъшни набези против военното летище " Крести ", където на 29 август са развалени два самолета Ил-76.

Съобщава се, че " към 800 души са се записали в отрядите за битка с дронове - възнамерява се те да бъдат разграничени на групи от по 50 души, които да патрулират в избрани региони - гранични зони, значими инфраструктурни обекти и летища ".

Разузнавателната организация счита, че тези доброволни патрули евентуално ще бъдат възпиращ фактор и ще обезпечат известна отбрана против вероятно изстрелване на дронове в непосредствена непосредственост до летище.

Но защото е потвърдено, че е мъчно да се смъкват безпилотни самолети с леко стрелково оръжие, руснаците въпреки всичко ще се нуждаят от съществени системи за противовъздушна защита с радари и по-сложно съоръжение за разкриване на цели, с цел да защитят тези обекти.

Разузнаването също по този начин показва, че присъединяване на доброволни патрули демонстрира липса на човешки запаси за такива задания.

 

Източник Блиц.бг

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР