Нападението над д-р Албена Гагова от баща на новородено не

...
Нападението над д-р Албена Гагова от баща на новородено не
Коментари Харесай

Шефът на „Шейново“: Побоят над лекар е тероризъм

Нападението над доктор Албена Гагова от татко на новородено не е всекидневно нахлуване. Затова го дефинирах като тероризъм. Напомни ми за избиването на карикатуристите от "Шарли ебдо”. Това разгласи пред бТВ шефът на АГ болничното заведение "Шейново " доктор Румен Велев във връзка случая, при който мъж преби акушер-гинеколог. Той означи и че необикновеното в този случай е, че експанзията идва не след несполучливо лекуване, а след най-радостното събтие в живота на човек – раждането на детето му.

На първи юли измежду бял ден пациентка на доктор Албена Гагова ражда крепко бебе. Бащата Владимир Стоянов твърди, че се занимава с генетични проучвания и упорства да получи плацентата на новороденото. По-късно една от акушерките намира доктор Гагова в безпомощно положение.

Лекарката няма спомен за случая. Тя е със строшен нос, комоцио, раздрана джука и голям брой пострадвания. Колегите й са в потрес. Владимир Стоянов, прочут още като Владо Плацентата, е упрекнат за нападението. Той отхвърля и твърди, че никой няма доказателства за виновността му.

"Присъдата в този случай е доста значима – присъдата не е единствено наказване, тя е и опция за наказания да премисли своята неточност и най-много да се поправи”, счита шефът на "Шейново”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР