Нападението е извършено пред 50 души около 8:40 ч тази

...
Нападението е извършено пред 50 души около 8:40 ч тази
Коментари Харесай

Прободоха с нож свещеник по време на меса, предавана на живо от Монреал

Нападението е осъществено пред 50 души към 8:40 ч тази заран

Свещеник е бил намушкан по време на утринната меса, предавана онлайн по малкия екран от най-голямата канадска катедрала „ Св. Йосиф “ в Монреал “, оповестиха от локалната полиция, представени от БГНЕС.

``
реклама

От там допълниха, че духовникът Клод Гроу е леко ранен в горната част на тялото и е настанен в болница. Според очевидци, обвиненият ненадейно се е запътил към свещеника и го е нападнал с нож. „ Свещеникът щеше да стартира да чете Евангелието, когато един човек извади нож, затича се против него и го намушка. Нападателят не викаше, не сподели нищо, само че изглеждаше доста съдбоносен в дейностите си ”, изясни един от тях.

Заподозреният е задържан в римокатолическата базилика малко след нападението, осъществено пред 50 души към 8:40 ч тази заран. Говорителката на храма Селин Барбо сподели, че Гроу е бил в схващане, когато е откаран в болница и всички се надяват да се оправи бързо.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР