Нападение с чукове в центъра на София. 46-годишен мъж е

...
Нападение с чукове в центъра на София. 46-годишен мъж е
Коментари Харесай

Маскирани пребиха с чукове мъж в центъра на София

Нападение с чукове в центъра на София. 46-годишен мъж е оживял по знамение, откакто е бил атакуван от двама маскирани мъже, заяви

Във вторник потърпевшият е претърпял интервенция. Има голям брой контузии по главата и травма на единия крайник. Инцидентът е станал на 11 юни. Все още няма арестуван.

Димитър Ивайлов влиза да пазари в магазин в центъра на София. В автомобила му го чака дамата, с която живее.

„ Димитър мина откъм гърба, с цел да остави покупките в багажника. В началото не виждах какво се случва. Той е усетил мощен удар в главата. Погледнах в огледалото за назад виждане и видях, че двама мъже се разправят с него. Помислих, че ни обират, тъй като в чантата имах огромна сума пари. Отворих задната врата, с цел да си взема чантата. Затваряйки я, видях, че един от маскираните нападатели държи чук”, описа жена му Поля Малинова.

Жената пробва да предотврати побоя. Тя показа, че мъжете са удряли Димитър с чукове по главата и по краката. Свидетел също пробва да спре нападението, само че мъжете атакуват и него. Охранителни камери записват случая. На фрагментите се виждат лицата на причинителите.

Димитър е с голям брой счупвания на лицето и счупвания на крайници. Мъжът е настанен в „ Пирогов” в доста тежко положение. Семейството подозира, че поръчители на нападението са конкурентна на тяхната компания. През годините те неведнъж са ги тормозили, за което Поля и Димитър подават сигнали в ГДБОП, полицията и прокуратурата. Реакция обаче няма.

" Пукали са ни гумите, заливаха ни ателието с блажна багра. Лепиха ключалките с лепило. Преди година мен ме нападнаха. Засякоха ме на пътя и аз отбих. Слезе човек от колата, която ме засече, и ме удари. Спряха коли, рейсове. Човекът, който ме атакува, видя, че има доста хора и си потегли. Подала съм тъжба във Второ районно управление (на МВР), знам кой ме атакува. Засега наказване за тези хора няма ", описа Поля.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР