Нападение над контрольор на градския транспорт в столицата. Три жени,

...
Нападение над контрольор на градския транспорт в столицата. Три жени,
Коментари Харесай

Настояват за повече полиция и по-тежки наказания след побоя на контрольор

Нападение над инспектор на градския превоз в столицата. Три дами, пътували даром, са атакували проверяващия в четвъртък сутринта на автобусна спирка. След побоя мъжът е с пострадвания на лицето. За 2017 година нападенията над инспектор и са 22, а наказаните през годините са единствено трима, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Чух се с Георги Богданов. Нощта е предходна неприятно за него - с огромни болки в главата, окото напълно му се е затворила след удара. Потърсил е лекарска помощ ”, изясни в „ Здравей, България ” Борислав Симов, основен контрольор в Центъра за градска подвижност.

„ Не бих споделил, че инспектор ите провокират това държание. Като цяло обществото е много нападателно – не бият единствено инспектор и, а и лекари, учители, служители на реда. Това е показателно, че обществото ни е доста болно ”, разяснява Симов.

„ Хората не обичат да дупчат билети, само че откакто употребяват тази услуга, би трябвало да заплащат за нея. След като нямат документ, за какво употребяват услугата ”, попита той.

Борислав Симов съобщи, че ще упорстват за засилени полицейски екипи по спирките и по-тежки санкции за нападателите. Според него наредбата би трябвало да бъде изменена и инспектор ите да се усещат по-сигурни.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР