Нападение на паркинг в ИсперихНяма опасност за живота на раненияБаща

...
Нападение на паркинг в ИсперихНяма опасност за живота на раненияБаща
Коментари Харесай

Баща кла любовник на дъщеря си

Нападение на паркинг в Исперих
Няма заплаха за живота на ранения

Баща наръгал 45-годишния ухажор на щерка си на паркинг в Исперих. Кървавата препирня сред мъжете е станала на първия ден от Коледа.

Сигналът за мъж с порезни рани в стомаха и крайници е подаден от дежурен доктор в “Спешна помощ ” към 16 часа. На място незабавно дошъл полицейски екип, който разпитал потърпевшия 45-годишен, който бил от дуловското село Окорш. Тогава станало ясно, че той пристигнал в Исперих с “Фолксваген Шаран ”. Колата спряла на паркинг сред блокове в жилищен квартал.

Тогава до него паркирал “Опел Зафира ”. От него изскочили трима - 60-годишният водач, брат му на 53 години и неговият наследник на 17. Тримата били от разградското село Печеница. Започнал скандал, при който 53-годишният извадил нож и нанесъл раните на 45-годишния.

Пред служителите на реда потърпевшият признал, че повода за разправията била извънбрачната му връзка с 31-годишната щерка на нападателя му. Най-вероятно той е бил дебнат от гневния татко, който бил срещу такива връзки.

Раненият мъж е откаран в болница в Русе в устойчиво положение, оповестиха от полицията в Разград. Нападателят е арестуван.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР