Нападателят Якуб Швиерчок може да се смята за сигурно ново

...
Нападателят Якуб Швиерчок може да се смята за сигурно ново
Коментари Харесай

Лудогорец се уреди с нов нападател за 1 милион

Нападателят Якуб Швиерчок може да се счита за несъмнено ново попълнение на Лудогорец, твърди „ Weszlo.com “. Според информацията, българският клуб ще задейства освобождаващата уговорка в контракта на играча със Заглебие Любин. Това значи, че българският първенец ще заплати 1 милион евро за 25-годишния футболист.

Лудогорец към този момент се е договорил за персоналните условия на футболиста, а от Заглебие няма какво да създадат, защото разградчани ще задействат освобождаващата уговорка, която е записана в договора на нападателя.

Българският първенец търсеше нов нападател, откакто се раздели с Жуниор Кишада, а бъдещето на Клаудиу Кешеру също не наподобява ясно, защото договорът на румънския футболист с разградчани изтича в края на сезона и той към момента не го е възобновил.

Швиерчок е полски национал и попада в проектите на селекционера Адам Навалка за Мондиал 2018.

Якуб Швиерчок се трансформира във втория полски национал, който ще играе за Лудогорец след Яцек Горалски.

Кариерата на Швиерчок стартира в Полония Битом, а по-късно минава в тимовете на Кайзерслаутерн, Пиаст Гливице, Завиша Бидгошч, Гурник Ленчна и ГКС Тихи.

Якуб Швиерчок е втори голмайстор в полската Екстракласа от началото на сезона. Той е отбелязал 16 гола и има 1 асистенция.

Кешеру: Мога да възобновя контракта си с Лудогорец
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР