Нападателят Виктор Осимен е напълно готов да стане икона за

...
Нападателят Виктор Осимен е напълно готов да стане икона за
Коментари Харесай

Осимен: Ако Наполи спечели титлата, имам голям шанс да бъда икона

Нападателят Виктор Осимен е изцяло подготвен да стане " икона " за последователите на Наполи, в случай че успее да изведе италианския футболен клуб до първа купа от 30 години насам.

24-годишният нигериец обаче не се заблуждава, че може даже да се допре до статута на аржентинеца Диего Марадона, който за него е неосъществим.

" Не се смятам за икона, до момента в който задачата на клуба не бъде изпълнена. Ако Наполи завоюва купата обаче, имам огромен късмет да бъда тъкмо това. Разбира се, това не би ме доближило въобще до орбитата на Марадона, защото той е направил доста повече за клуба ", сподели той, представен от Ройтерс.
 Звярът Осимен: Всеки мечтае да играе във Висшата лига
Звярът Осимен: Всеки мечтае да играе във Висшата лига

" Кой знае, може би някой ден ще бъда там "

13 мача преди края на сезона Наполи е съвсем сигурен първенец, защото има 15 точки преднина против втория Интер. Осимен е съществена част от това и магазините в Неапол даже продават торти и великденски яйца, декорирани с маската, която той носи след травмата.

" Изминаха 33 години. Титлата ще подлуди хората, макар че и сега се случва нещо такова. Ако ще вършим проекти за празненство, би трябвало да ги вършим за няколко милиона души ", съобщи клубният притежател Аурелио Де Лаурентис.
 Наполи - Лацио 0:1 в мач от Серия
И това се случва! Наполи загуби в Серия " А "

" Партенопеите " бяха победени от Лацио на " Диего Армандо Марадона "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР