Нападателят - Венцислав Христов прави всичко възможно да осъществи детската

...
Нападателят - Венцислав Христов прави всичко възможно да осъществи детската
Коментари Харесай

Изгонен от Левски сбъдва детската си мечта - подписва с ЦСКА?

Нападателят - Венцислав Христов прави всичко допустимо да реализира детската си фантазия да играе на " Българска войска ", оповестяват сътрудниците от " Меридиан Мач ".

В момента той е свободен сътрудник, а в събота вечерта бе видян въз основата в Панчарево, където изгледа в компанията на " алените " почитателите успеха над Етър с 2:0 в предпоследната контрола.

Интересно е, че единствено преди година Христов бе футболист на Левски, като даже води офанзивата на " сините " в мачовете с Марибор в Лига Европа. След това обаче той влезе в спор с треньора Люпко Петрович и бе изпъден от " Герена ".

Венци Христов е свободен сътрудник, откакто договорът му с Нефтохимик завърши, а и той не може да се разбере с Ботев (Пд), където го желаят за лидер на офанзивата.

Няма да е изненадващо Венци Христов да облече " алената " фланелка в дните до началото на шампионата.

Треньорът на ЦСКА- Стамен Белчев има потребност от нов нападателен състезател, а и непосредствено съобщи, че избира при опция да притегли български футболист. На върха на офанзивата на " алените " без конкуренция е Фернандо Каранга, а неговите възможни заместници са Кевин Кубемба и Милчо Ангелов. Резервите обаче нямат същото равнище и при възможна травма на Каранга, ЦСКА ще има съществени проблеми в офанзива.

 Кирил Десподов: Ще се борим за шампионската купа
Десподов: Защо купата да не е постижима? Това е ЦСКА - не можем да се задоволяваме с второ и трето място!

" Направихме всичко допустимо, с цел да играем в Европа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР