Нападателят Урош Джурджевич отпадна от състава на Черна гора за

...
Нападателят Урош Джурджевич отпадна от състава на Черна гора за
Коментари Харесай

Нападателят на Черна горa Урош Джурджевич пропуска мачовете с България и Сърбия

Нападателят Урош Джурджевич отпадна от състава на Черна гора за началото на Европейските футболни квалификации и няма да бъде разполагаем на селекционера Миодраг Радулович за мачовете с България и Сърбия, заяви уеб сайтът " Кафе дел Монтенегро ".

До момента Джурджевич има 10 мача за националния тим на страната, само че към момента не е отбелязал гол. 29-годишният футболист на Спортинг (Хихон) е с тежка травма на коляното, следва му интервенция от менискус и не е ясно по кое време ще се завърне на терена. Любопитното е, че нападателят е роден в Белград, бил е юношески национал на Сърбия до 21 години, само че в следствие реши да смени паспорта и в този момент играе за Черна гора.
 " Трикольорите " оповестиха програмата за мачовете с Черна гора и Унгария
При това състояние вариантите за треньора на " храбрите соколи " се свиват, само че качество в офанзивата не липсва. Радулович има разполагаем Стеван Йоветич, Стефан Мугоша, Милутин Осмайич и Никола Кръстович, който – съгласно медиите в страната, се намира във формата на живота си с фланелката на Дунайска Стреда.

За Черна гора ще липсва също по този начин и вратарят Матия Шаркич, който играе за британския Стоук Сити чартърен. Шаркич има контракт с Уулвъпхямптън, само че няма мачове за първия тим и в последните три години е непрекъснато преотстъпван в клубове от Чемпиъншип. 25-годишният пазач ще се подложи на интервенция на рамото.

Срещата България – Черна гора е на 24-и март от 19.00 часа в Разград, а черногорците одобряват Сърбия три дни по-късно в Подгорица. По същото време България гостува на Унгария в Будапеща.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР