Нападателят, убил две жени и ранил петима души при стрелба

...
Нападателят, убил две жени и ранил петима души при стрелба
Коментари Харесай

Убиецът от Флорида имал обвинение за тормоз на млади жени

Нападателят, умъртвил две дами и ранил петима души при пукотевица с огнестрелно оръжие в клуб за курсове по йога в Талахаси, щата Флорида, е бил упрекнат за тормоз на млади дами, съобщи Ройтерс, цитирайки изказване на полицията.

Властите споделят, че не знаят за какво 40-годишният Скот Байрли е направил нападението, преструвайки се на клиент на клуба " Хот йога " в Талахаси. Двете убити са студентка и преподавателка в щатския университет на Флорида, където е учил и нападателят. Той е служил и в армията и се е сблъсквал с управляващите в Талахаси поради " тормоз над млади дами ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Две дами, ранени при стрелбата, остават в болница в устойчиво положение. Други две жертви и мъж, ударен с револвер от нападателя, са били освободени от болничното заведение.

Асошиейтед прес оповестява, че през 2014 година нападателят наподобява е разгласил в Ютуб серия от видеоклипове, в които подлага на критика метода на обличане и държание на хората с тъмна кожа. Освен това в тях той назовава " курви " дамите, които се срещат с афроамериканци. В различен запис той се оплаква от " настъпление " от Централна Америка, а в трети - от дамите, които съгласно него са го предиздвикали да стане женомразец.

Говорител на полицията в Талахаси отхвърли да удостовери дали индивидът на записите в действителност е нападателят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР