Нападателят Тодор Колев няма да пътува за лагера на Етър

...
Нападателят Тодор Колев няма да пътува за лагера на Етър
Коментари Харесай

Етър без Тодор Колев в Турция, Бала доволен от младок

Нападателят Тодор Колев няма да пътува за лагера на Етър в Анталия. Опитният футболист има лека контузия, която ще му попречи да се готви пълноценно. Единият от двамата юноши, трениращи с отбора – Николай Стефанов, също пропуща лагера, защото е с лека мускулна контузия.

На двамата няма да се разчита и за утрешната контрола с Верея, оповестява уеб сайтът на клуба. Наставникът Красимир Балъков е доста удовлетворен от другия младеж от школата Кольо Станев и ще му даде късмет в мъжкия тим.

"Кольо устоя на натоварванията и ще остане при нас и след подготовката. Трябва да търсим реализация и на нашите момчета, които имат качества и да им дадем късмет да пробият в мъжкия футбол. Кольо Станев е едно от тези момчета, Велико Търново желае да вижда и търновски футболисти ", съобщи Балъков.

В момента Етър разполага с 25 футболисти, от които трима вратари. С такава по брой група Красимир Балъков счита да работи и по време на шампионата. "22 полеви играчи са изцяло естествена численост ", разяснява бронзовият медалист от САЩ'94.

Етър ще продължи и през пролетта да води тренировките си в Дряново, където по думите на Балъков стадионът е доста добър, а когато изискванията не позволяват – ще се употребява изкуственият терен в Царева морава, където изискванията също са съвършени.

"Имаме обещанието да упражняваме там и това ще ни реши към този момент проблемите. Но ни е ясно, че занапред ще се занимаваме с въпроса за базите, към този момент повече от година и аз се занимавам с това. Да си имаме и тук база за мъжкия тим, детско-юношеската школа и Спортното учебно заведение. Това е извънредно значимо, пристигнало е време това най-сетне да се осъществя ", приключи Бала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР