Нападателят Стивън Петков е постигнал пълна договорка с Левски относно

...
Нападателят Стивън Петков е постигнал пълна договорка с Левски относно
Коментари Харесай

Нападател подписва с Левски до часове

Нападателят Стивън Петков е постигнал цялостна сделка с Левски по отношение на персоналните си условия, написа " Блиц ". Очаква се футболистът да подпише през днешния ден персоналния си контракт и да бъде показан пред формалния уебсайт на „ сините “.

Петков е от няколко дни в полезрението на Левски и водеше договаряния по отношение на прехвърлянето си на „ Герена “. Той изгледа от трибуните снощната победа над Етър с 2:1 в мач за състезание.

Стивън е младеж на " сините ". Той дебютира за Левски още през 2012 година, записал е за първия тим на родния си клуб 7 мача. След това подписа с Лудогорец, където игра единствено за втория тим. После Петков отиде в Монтана, а по-късно беше в Ботев (Пловдив), където блесна с редица голове.

Това му завоюва трансфер във Фейрензе при започване на 2019 година, където обаче не съумя да се наложи. Стивън изигра единствено 13 мача за португалците и вкара 1 гол. През септември предходната година беше пратен чартърен в чешкия Карвина, само че и там не съумя да се утвърди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР